Webcsomag

Az emberek azért készítenek weboldalakat, mert szeretnének valamilyen információt eljuttatni egy másik emberhez. Ha sokan látogatják a weboldalt, több emberhez jut el az információ, tehát még a non-profit oldalaknak is fontos, hogy sok látogatójuk legyen. Csak azok a weboldalak maradhatnak látogatottak, amelyeket könnyű megtalálni. Ha egy oldalt nem lehet meglelni a keresőkkel, akkor legfeljebb a barátok és az ismerősök fogják megnézni. Tehát jó lenne többet foglalkozni minőségi tartalmak előállításával, de minek a sok munka, ha azt senki se találja meg a weben?

Persze ez fordítva is igaz. Hiába találja meg sok ember az oldalunkat, ha nem nyújtunk számukra megfelelő tartalmat gyorsan másik weboldal után néznek.”

 A fenti idézet is jól példázza azt a dilemmát, amivel szinte miden vállalkozás szembesült, amely rendelkezik saját weboldallal.

 Ha valaki belemélyed a kereső marketing témájába, előbb vagy utóbb találkozik az AdWords elnevezéssel, ami nem más, mint egy kattintás alapú hirdetés. A Google rendszerében fizetett hirdetéseket helyezhetünk el a keresők találati oldalain, így azonnali megjelenésre és látogatókra tehetünk szert. A megoldás hátránya, hogy minden látogatóért (a hirdetésünkre történt kattintásért) fizetnünk kell, ezért folyamatosan figyelemmel kell kísérnünk befektetésünk megtérülését. A másik árnyoldala, hogy nagyon szűk keretek közé vagyunk szorítva, ami a hirdetésben megjeleníthető betűk számát illeti, így nem könnyű jó hatásfokú hirdetést írni. A fals kattintások a másik terület, ami sokakat aggodalommal tölt el. Tényként kell elfogadnunk, hogy a kattintások egy bizonyos százaléka megkérdőjelezhető.

Munkatársainkkal úgy gondoljuk, hogy a már vázolt két alternatíva mellett van már más megoldás is!

Vitathatatlan tény: érdemes a Google rendszerében a természetes találati eredmények között,  jól szerepelni.

Cégünk vállalja:

  • Létrehoz az Ön számára egy olyan webes felületet - webcsomagot -, amit közösen szerkesztünk. Az Ön szakmai tudása, szakértelme éppúgy szükséges hozzá, mint a mi jártasságunk, hogy ez a felület minél jobb pozíciót foglaljon el a Google találati listájában.
  •  A tartalom mellett segítünk a keresőszavak kiválasztásában.
  • A tartalmat, a keresőszavakat ingyenesen és korlátlan számban módosíthatja.
  • A szövegen kívül biztosítjuk fényképek, videók, egyéb letölthető tartalmak  (pl.: jelentkezési lap, árlista stb.) megjelenítését is.
  • Részletes látogatottság-analizáló programunk által minden partnerünknek a webcsomag optimalizálás eredményét folyamatosan nyomon követheti, s erről havi szinten, e-mailben is tájékoztatjuk.
  • Munkatársaink a szerkesztés,  valamint a grafikai megoldások nyűgét is leveszik a válláról.
  • Együttműködésünk ideje alatt,  igény szerint,  akár helyszíni konzultációra is felkérhet bennünket.
Deltasoft-Internet Kft.    |   1116 Budapest, Duránci u. 29.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu